fbpx
Hitta!
Generic filters

Förbundet

Idrott Online

IdrottOnline är ett gemensamt verksamhetssystem för svensk idrott och utgör basen för all kommunikation och administration mellan medlem, förening och förbund. 

I systemet kan föreningen hitta allt på ett och samma ställe, vare sig det gäller hemsida, medlemsregister, ansökan till LOK-stöd och Idrottslyft, administration av utbildningar och tävlingar och mycket mer. 

Detta är helt kostnadsfritt. 

Administrationsverktyget innehåller information och kopplingar för person och organisation inom hela idrotten.
Verktyget gör det lättare för idrottens alla aktörer att samverka,

genom att binda samman: medlemsregister, organisation, utbildning, tävling, ansökningsförfaranden tillhandahåller IdrottOnline ett uppdaterat register över svensk idrott som resulterar i mer korrekt data och i sin tur ett kraftfullt statistik och rapportunderlag. Detta är viktigt för oss som förbund för att kunna se antalet medlemmar förbundet har.

https://support.idrottonline.se/support/solutions/articles/11000036299-skapa-aktivitet eller se en film om hur ni skapar aktivitet här: https://www.youtube.com/watch?v=nevxN4UO3wA

Du som huvudadministratör kan ge roller till alla som är inlagda som medlemmar – se under https://support.idrottonline.se/support/solutions under ”Roller” här kan du tex tilldela de du vill rollen ”LOK-ledare” eller ”Gruppadministratör” .

Alla medlemmar har automatiskt en egen användare på IdrottOnline men du som huvudadmin måste skicka ut inloggningsuppgifter till de som vill använda sin sida, se här hur du gör: https://support.idrottonline.se/support/solutions/articles/11000033630-skicka-ut-inloggningsuppgifterkan

Så, alla som sitter i styrelsen eller de medlemmar som du gett rollen LOK-ledare eller aktivitetsledare. Därefter är numera det absolut enklaste sättet att föra närvaro att använda den nya appen – läs allt om den nya LOK-appen här https://support.idrottonline.se/support/solutions/articles/11000097339-lok-app denna app har LOK-gruppen lovat ska vara tydlig och användarvänlig.

När ni är inne på er idrottonlinesida kan ni söka bidrag genom att klicka på idrottsmedel.
Där ser ni aktuella bidrag som finns att söka. Men mer info står även på Skolidrottsförbundets hemsida.

Vi på Skolidrottsförbundet finns ständigt i förfogande. Kontaktuppgifter till respektive verksamhetsutvecklare finns på Skolidrottsförbundets hemsida.
Riksidrottsförbundet gällande idrottonline har följande nr 08-699 61 50
Mycket information finns på hemsidan https://support.idrottonline.se/support/home

Håll koll på Skol-IF.

Som prenumerant får du nyheter om Skol-IF och tips och inspiration för både nya och befintliga föreningar.