fbpx
Hitta!
Generic filters

Förbundet

Medlemsregister

Er Skol-IF behöver ha något typ av medlemsregister. Det vanligaste och det vi rekommenderar inom idrotten är att administrerar ert medlemsregister på IdrottOnline. Idrott Online erbjuder svensk idrott en stabil och driftsäker plattform för administration och kommunikation och medlemshantering.

Kom ihåg att du som är huvudadministratör uppdaterar er förening minst en gång per år så att alla uppgifter är aktuella. Det är genom era kontaktuppgifter ni blir kontaktade med ”erbjudanden” viktig information för er verksamhet. Håll alltid medlemsregistret uppdaterat så fort någon ny medlem kommer in i föreningen. Gamla medlemmar tar ni bort tidigast i januari då RF räknar medlemsantalet runt årsskiftet. Om du slutar se till att din efterträdare har ett inlogg till IdrottOnline och vet hur sidan fungerar.

Anvisningar om hur ni ska gå tillväga finns på https://support.idrottonline.se/support/home

Att ha ett uppdaterat medlemsregister skapar ökad kvalitet. Ni som förening kan då söka bidrag, via projektbidrag eller Lok stödet. Ni kan då på ett lättare sätt ta del av den försäkring som ni tillhandahålls som medlemsförening. Samt att vi på Skolidrottsförbundet får en tydlig uppdatering på statistik och antal medlemmar/föreningar som förbundet har. Vilket kvalitetssäkrar hela organisationen.

Håll koll på Skol-IF.

Som prenumerant får du nyheter om Skol-IF och tips och inspiration för både nya och befintliga föreningar.