fbpx
Hitta!
Generic filters

Förbundet

Stöttning från Skolidrottsförbundet

Skolidrottsförbundet är organiserat kring 25 specialidrottsdistriktsförbund (SDF) ex. Skolidrottsförbundet i Göteborg. Våra 25 SDF är förbundets lokala enheter som ska jobba för och förvalta Skolidrottsförbundets ambitioner och utveckling lokalt. SDFen agerar lokal föreningskontakt för att stötta och utveckla de skolidrottsföreningar som finns i deras distrikt.

I de fall där det inte finns ett aktivt SDF axlar våra verksamhetsutvecklare rollen som föreningskontakt. Våra verksamhetsutvecklare finns till som extra stöd till er föreningar för att hjälpa till, förklara och utveckla föreningen utifrån de fyra punkterna och föreningens egna önskemål.

Även i de distrikt där SDF-styrelsen jobbar aktivt med föreningskontakt kommer och kan kontakt med våra verksamhetsutvecklare att ske. 

Våra fyra, föreningsnära, verksamhetsutvecklare har fördelat stöd i fyra olika regioner – syd, väst, öst, nord. För att hitta vilken region er förening tillhör, kika här:

Här finns kontaktuppgifter till er verksamhetsutvecklare i respektive väderstreck.

BlekingeSyd
Bohuslän-DalVäst
DalarnaNord
GotlandÖst
GästriklandNord
GöteborgVäst
HallandVäst
HälsinglandNord
Jämtland-HärjedalenNord
JönköpingSyd
Kalmar NorraSyd
Kalmar SödraSyd
KronobergSyd
MedelpadNord
Norrbotten* SkåneNord Syd
StockholmÖst
SödermanlandÖst
UpplandÖst
VärmlandVäst
VästerbottenNord
VästergötlandVäst
VästmanlandÖst
ÅngermanlandNord
ÖrebroVäst
ÖstergötlandÖst

*Norrbotten har inget SDF men föreningar i Norrbottens län har den regionala verksamhetsutvecklaren som sin närmsta kontakt inom Skolidrottsförbundet.’

Håll koll på Skol-IF.

Som prenumerant får du nyheter om Skol-IF och tips och inspiration för både nya och befintliga föreningar.