fbpx
Hitta!
Generic filters

Förbundet

Stöd oss

Samtidigt som elever rör på sig gör de också gott för andra barn. I samband med Skoljoggen samlas en frivillig Springslant in bland deltagande elever, skolpersonal, föräldrar och andra som engageras i insamlingen. 

Springslanten går till en förmånstagare och 2017–2021 är det Clowner utan Gränser.

Skolidrottsförbundet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och har ett 90-konto vilket garanterar att vi använder minst 75 procent av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Skolidrottsförbundet använder Better Now för tryggt och enkelt givande.

Flera sätt att skänka Springslanten
Observera att pengarna inte ska sättas in direkt till Clowner utan Gränser utan på det konto som Skolidrottsförbundet ansvarar för där alla insättningar som kommer från Skoljoggenarrangemanget samlas. Detta för att kunna föra statistik över insamlingen och underlätta för både oss och Clowner utan Gränser. Någon gång i januari 2021 överlämnas pengarna till Clowner utan Gränser.

Kontanter är inte särskilt moderna nuförtiden. Det kan vara svårt att bli av med de insamlade pengarna om ni gör en insamling på skolan. Förutom via Better Now kan ni samla in pengar på följande vis:

SWISH
Ett enkelt sätt att skänka pengar är att använda Swish. Ni kan “swisha” valfritt belopp på telefonnummer: 123-9011263 (som du ser är detta ingen 070-nummer men det funkar precis som ett vanligt telefonnummer. Se till att du har den senaste versionen av Swishappen i din telefon.) så kommer pengarna direkt in på Skoljoggens 90-konto.  Läs mer om hur du använder Swish här.

BANKGIRO
Ni kan förstås även sätta in ert bidrag på 90-kontot:
Bankgiro: 901-1263.

Är det så att du behöver ett vanligt kontonummer når pengarna fram till samma ställe på bankkonto 8901-1, 924 972 903-0 (Swedbank)

Skolidrottsförbundet arrangerar Skoljoggen och äger varumärket. Det innebär att man inte kan arrangera Skoljoggen för att samla in pengar till andra organisationer eller annan verksamhet än vår förmånstagare.

Att röra sig under annat namn går förstås bra.

Håll koll på Skol-IF.

Som prenumerant får du nyheter om Skol-IF och tips och inspiration för både nya och befintliga föreningar.