Du som missade Kristina Landgren Carestams föreläsning under vår Facebook-vecka har nu en ny möjlighet att lyssna och ta del utav  hennes tankar kring olika frågor i idrotten. Som tränare i innebandy har Kristina VM-guld både för Sveriges damer och herrar samt SM-guld för Pixbo Wallenstams damer och herrar. 
 
Kristina brinner för jämställdhet och valberedningsarbete. Hennes engagemang smittar av sig och man kan inte låta bli att dras med av hennes entusiasm. Den 10 juni föreläser hon om det som hon känner gör skillnad på riktigt i föreningar och förbund: Jämställdhet och valberedningsarbete. 
Målgrupp: Styrelse- och valberedningsmedlemmar + övriga som är nyfikna på Kristinas tankar. Hon har varit en av de drivande personer i Pixbo Wallenstams jämställdhetsarbetet.

Kvällens innehåll:
– Jämställdhet, varför är det så viktigt för mig, mina erfarenheter och hur vi kan jobba med  det i föreningens verksamhet.
– Valberedningens arbete – varför det är så viktigt och hur kan det göra skillnad?

Datum: Onsdagen den 10 juni kl. 18.30 – 20.00.
Föreläsningen sker digitalt i Zoom och du får en länk av oss som du logar in på.
Vill du följa föreläsning via en ipad el liknande alt via mobilen måste du ladda ner appen Zoom. Det behöver du inte göra om du följer vår föreläsning via en dator.
Deltagaravgift: 300 kr/deltagare och max 500 kr/förening.  Er förening/förbund kan få stöd med deltagaravgifter. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”: RF-SISU´s idrottskonsulenter

Anmäl dig via länken Anmälan till Kristina Landgren Carestam den 10 juni 18.30-20.00 eller med vändande mejl med följande uppgifter:

Namn + Förening/organisation +Mejlaadress (om du anmäler någon annan än dig själv).
Vänliga hälsningar
Anette Ellefsen, Idrottens utbildningar
RF-SISU Västra Götaland
Mobil: 0709-26 58 33

anette.ellefsen@rfsisu.se