fbpx
Hitta!
Generic filters

Förbundet

Har ni koll på de aktiviteter som behöver genomföras innan 31 december?

2021 börjar närma sig sitt slut och därmed även SDFens verksamhetsår som ska rapporteras inför SDF-bidraget som fördelas ut VT22. Har ni koll på de aktiviteter som behöver genomföras innan 31 december för att få grundbidraget? Om det är något på listan som ni inte hunnit göra än och vill ha hjälp med att genomföra kan ni kontakta er regionala verksamhetsutvecklare. Här kommer en checklista för er att se över:

  • Har det genomförts någon utbildning i ert SDF? Nu när föreningen kan genomföra den digitala grundutbildningen på egen hand så kan det kanske vara svårt att hålla koll på. Kontakta Louise för information om vilka utbildningar som är reggade i utbildningsmodulen.
  • Har det genomförts någon föreningsträff? Om ni önskar information kring vad en föreningsträff är och hur en kan genomföras kontakta er verksamhetsutvecklare. Då det inte genomförts någon central träff under 2021 så kommer det inte vara ett av kriterierna.
  • Resterande delar av SDF-bidraget är årsmötet till våren samt att uppdatera kontaktuppgifter på IdrottOnline efter det.

För mer information om SDF-bidraget är ni varmt välkomna att ställa frågor till Jasmin och Djanet. Kontaktuppgifter finns här.

Håll koll på Skol-IF.

Som prenumerant får du nyheter om Skol-IF och tips och inspiration för både nya och befintliga föreningar.