fbpx

För Springslanten

Samtidigt som elever rör på sig gör de också gott för andra barn. I samband med Skoljoggen samlas en frivillig Springslant in bland deltagande elever, skolpersonal, föräldrar och andra som engageras i insamlingen. 

Springslanten går till en förmånstagare och 2017–2021 är det Clowner utan Gränser.

Skolidrottsförbundet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och har ett 90-konto vilket garanterar att vi använder minst 75 procent av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Flera sätt att skänka Springslanten
Observera att pengarna inte ska sättas in direkt till Clowner utan Gränser utan på det konto som Skolidrottsförbundet ansvarar för där alla insättningar som kommer från Skoljoggen samlas. Detta för att kunna föra statistik över insamlingen och underlätta för både oss och Clowner utan Gränser. Någon gång i januari 2022 överlämnas pengarna till Clowner utan Gränser.

Kontanter är inte särskilt moderna nuförtiden. Det kan vara svårt att bli av med de insamlade pengarna om ni gör en insamling på skolan. Därför har vi tre olika alternativ enligt nedan för att samla in på ett smidigt sätt.

Vi har tre olika alternativ att samla in på

Alternativ 1

Skolidrottsförbundet använder Better Now för tryggt och enkelt givande.
Där ni som skola kan via er profil ha koll på vad som totalt samlats in för skolan. Här kan man använda swish samt kort.

Starta insamling här

Alternativ 2

SWISH direkt till Skoljoggens konto
Ett enkelt sätt att skänka pengar är att använda Swish. Ni kan “swisha” valfritt belopp på telefonnummer: 123-9011263 . Pengarna kommer direkt in på Skoljoggens 90-konto. Läs mer om hur du använder Swish här.

Alternativ 3

BANKGIRO
Ni kan förstås även sätta in ert bidrag på 90-kontot:
Bankgiro: 901-1263.Är det så att du behöver ett vanligt kontonummer når pengarna fram till samma ställe på bankkonto 8901-1, 924 972 903-0 (Swedbank) Glöm ej märka med skolans namn.

Skolidrottsförbundet arrangerar Skoljoggen och äger varumärket. Det innebär att man inte kan arrangera Skoljoggen för att samla in pengar till andra organisationer eller annan verksamhet än vår förmånstagare.

Att röra sig under annat namn går förstås bra.