Hitta!
Generic filters

Stolta ser vi betydelsen av Skol-IF varje dag!

Hur skulle vi kunna vara något annat än stolta när vi varje dag möts av kraften hos Vislandaskolans fantastiska Skol-IF. Framför vår skola byggs just nu en aktivitetspark som är resultatet av hårt arbete och stort engagemang. Här kommer barn, ungdomar och vuxna att kunna samlas och umgås i en vänskaplig fotbollsmatch efter skolan och här kommer många barn och ungdomar ha ett påtagligt bevis både för att just hårt arbete och engagemang lönar sig och ger resultat, och för att det faktiskt är möjligt att åstadkomma och förverkliga drömmar.

Vi rektorer ser stolta varje dag hur våra elever växer med det ansvar de får ta när de engagerar sig i Skol-IF.

Där får de chans och möjlighet att lära sig och utvecklas i att vara ledare av duktiga förebilder. Inte minst ser vi den enorma betydelsen Skol-IF har både för våra elever och faktiskt för hela samhället, vad gäller att erbjuda barn och ungdomar meningsfulla, positiva fritidssysselsättningar efter skolan och under loven. Då arrangerar Skol-IF aktiviteter för såväl F-klass som upp till 9:an och faktiskt för hela Vislanda.

Stolta rektorer? Absolut ingen tvekan, och vi är dessutom övertygade om att engagemanget och arbetet hos Vislandaskolans Skol-IF är något hela vårt samhälle är stolta över.

Hälsningar,
Jakob, Victoria och Ann-Sofie, rektor och biträdande rektorer på Vislandaskolan.

Läs gärna bloggen “Hej Skolverket, föreslå Skol-IF för mer rörelse i skolan!

Håll koll på Skol-IF

Som prenumerant får du nyheter om Skol-IF och tips och inspiration för både nya och befintliga föreningar.