fbpx
Hitta!
Generic filters

VT 2021

Hej på er så här i slutet på terminen, och tillika slutet på 2021.
Följande tävlingar kan vi redan nu hinta om.

Futsal åk 7 i januari. Där har anmälningsblankett skickats ut. Anmälningsblanketten finns även här på hemsidan. Många fler anmälningar önskas. sista anmälningsdag är satt till nu på fredag 17 december.

Ale-Jennylunds Ridklubb bad mig återkommer till våren, så jag kontaktar dem i januari för att höra om Hästhoppnings DM och Dressyrridning. Vi brukar ju köra det ena för grundskolan och det andra för gymnasiet.

Sen vet jag redan nu att det blir Sand Cup Beachvolley i april. Åk 6-7 tävlar tisdag 26 april onsd 27 april är det Åk 8-9 och torsdag 28 april är det gymnasiet.

Gymnasiet har sitt Innebandy DM tisdag 25 januari. P g a hall och tid vi har på oss kan vi bara ta emot 6 lag av varje kön. observera så har vi redan fått in 5 anmälda skolor som har ett lag av varje. Så det finns plats för ytterligare ett lag av varje kön.

Sen har vi givetsvis fotbolls DM i maj som vanligt. Vi brukar även försöka få till ett handbolls DM helst för både grundskola och gymnasium Ultimate Frisbee och discgolf är också tävlingar som hör våren till.

Jag återkommer med mer info itakt med att vi spikar fler tävlingar.