fbpx
Hitta!
Generic filters

Vi stödjer Musikhjälpen

Den 13 december drar Musikhjälpen igång och vi på Skolidrottsförbundet i Skåne vill vara med i kampen mot barnarbete. Varje år sänds Musikhjälpen och SVT med syfte att samla in bidrag till ett ändamål samt öka kunskapen och medvetenhet kring samma ämne. I är är temat “En värld utan barnarbete”!

Vi på Skolidrottsförbundet i Skåne har:

Bössa

VI har startat en bössa där alla kan ge ett bidrag. Kom ihåg, ditt bidrag räddar liv! https://bossan.musikhjalpen.se/skolidrott-foer-alla-barns-raett-till-fritid?fbclid=IwAR1PzZ4hNgF4p_1IIG7uFe_SqVKQyupr4oqLCmxFsn1A3Y8tuxFlwRYLsbU

Dans för att sprida kunskap

Vi har tagit fram en danskoreografi som ni kan dansa med era medlemmar, i hemmet eller på sociala medier. Tanken är att uppmärksamma årets tema i samband med att man visar upp dansen. Målet är att så många som möjligt ska göra den och därav sprids budskapet.
Länk till dansen: https://www.facebook.com/skolidrottsforbundetiskane/videos/317405253569087/

Utlottning av biljetter, matchtröjor och annat

Tack vare olika föreningar och idrottsprofiler kan vi lotta ut biljetter, halsdukar och matchtröjor. För varje 50:- som ni lägger i vår bössa så får ni en lott. Detta betyder att om ni lägger in 200:- får ni 4 lotter i dragningen. Märk ert bidrag med rubriken för ert “pris” samt telefonnr. Lottning sker på måndag den 20 december. Bilder på alla priser hittar ni på vår Instagram eller Facebook.

  • LUGI
    Lugi Handboll, där ni kan få 2 halsdukar SAMT 2 biljetter till ATG Svenska cupen som spelar den 22 december på Sparbanken Arena i Lund. Märk ert bidag med LUGI + telefonnummer.
  • Redhawks
    Kamma hem en signerad matchtröja i storlek L. Märk ert bidrag med REDHAWKS + telefonnummer.
  • Berhang Safari
    Fotbollsspelaren Behrang Safari lottar ut en matchtröja. Märk ert bidrag med SAFARI + telefonnummer.

Följ vårt engagemang på vår Instagram Skolidrottsfarbundetiskane